MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇETİN İPEK, ÜLKENİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMA DİKKATLERİ ÇEKEREK “VATANDAŞIMIZ ARTIK SAĞDUYULU DAVRANMALI” DEDİ


 

cetin-ipek-birlik

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Çetin İpek “önce vatan” söylemine dikkatleri çekerek, şu açıklamalarda bulundu.

“Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizce malum, doğu ve güneydoğu illerimizde güvenlik görevlilerimizin haince şehit edilmeleri, ülkemiz üzerine yapılan karanlık planlar bir türlü bitmiyor.

Türkiye Cumhuriyetimizin yürüdüğü yolun ucundaki karanlığı aydınlığa kavuşturmak için, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin baştan bu yana sergilediği ve asla taviz vermediği duruş artık halkımızın şu an kavuştuğu düşünceler ile daha da büyüyor.

Bizler bu yola çıkarken, önce vatan söylemini kendimize parola edindik. Dün Genel Başkanımızın ülkemiz ve Türk Milleti adına dile getirdiği tedirginlikler, bu gün ne kadar haklı olduğunu bir kere daha ortaya seriyor.

MHP Milletvekili aday adayları olan bizlerin hedefi, MHP’nin nasıl bir fazla oy alacağı noktasında hareketimizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı gösterilelim veya gösterilmeyelim, tek amacımız yine söylediğim gibi ‘Nasıl bir oy daha fazla alırız’ platformundadır.

Bu nedenle tüm vatandaşlarımız her gün takip ettiği gibi, ülkemizin karanlık ve yönü belli olmayan bir yerlere çekilmek istenilen iç ve dış oyunları bozmak adına birlik, bütünlük içinde hareket etmesidir.

En son, ilimizde gözyaşları içinde yaşadığımız şehit polis Ercan Hırçın’ın cenaze töreninde, milletimizin bir anda tek yumruk olabildiğini büyük bir gururla gözlemledik.

Ülkemizin aydınlık geleceği için, 1 Kasım’da Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bu bütünlüğü tekrar sağlamak olacaktır.

Ben MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Çetin İpek olarak, vatandaşlarımızın sağduyulu bir yapıya kavuştuğundan şüphem olmadığını gönül rahatlığı ile deklare etmekten gurur duyuyorum”

MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Çetin İpek’in anlam yüklü bu açıklamaları, vatandaşların yurdumuzda yaşanan birçok gelişmeyi bir kere daha düşünmeye sevk edeceği de kaçınılmaz olarak görülüyor.

Editör: Haber Merkezi