MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI, BURUK BİR ŞEKİLDE ADAYLIK AÇIKLAMASINI YAPTI



 



cetin-ipek-buruk-aciklama



Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Aday Adaylığına müracaat eden Çetin İpek, terör olayını lanetledi, AK Parti iktidarını eleştirdi ve adaylık açıklamasını terör olayları nedeniyle partide değil, yalnızca yazılı açıklama ile yaptığını belirtti.



MHP Karabük aday adayı Çetin İpek’in yazılı olarak yayınladığı basın açıklaması şöyle;

Bugün gerçekleşen ve ilk tespitlere göre 14 polisin şehit olduğu hain saldırı ve 06.09.2015 tarihinde Hakkari Dağlıca kırsalında yapılan ve aradan geçen yaklaşık 48 saattir halen şehit sayısının net olarak açıklanmadığı hain bir saldırı gerçekleştirilmiştir.



Kahraman Türk askerine ve polisine pusu kurarak gerçekleştirilen bu saldırılar, Neticede Türk Milletinin birlik ve beraberliğine yapılmıştır. Şehit olan kahraman vatan evlatlarına Allah’tan Rahmet, Gazi olan ve yaralanan kahraman asker ve polislerimize de acil şifalar diliyorum.



Sabır dedik, sabır kalmadı. Analar ağlamasın dendi analar ağlatıldı ve ağlatılmaya devam ediliyor. Her platformda Milliyetçi Hareket Partisi olarak söylediğimiz, çözüm süreci safsatasının bölünme ve parçalanma süreci söylemimizin ne kadar doğru olduğu bir kere daha gün yüzü gibi ortaya çıkmıştır. 1999 yılında bastırılmış sindirilmiş ve geri çekilmiş bir terör örgütü sözde çözüm süreci safsatası sayesinde mevcut 13 yıllık iktidarın HDP ve PKK ile kol kola girerek ve üstün çabaları sayesinde tekrar hortlamış ve vatan evlatları 3 er 5 er 10ar şehit olmaya başlamıştır.



Durum ve vaziyetin göstergesi odur ki; ‘’Ya bana 400 vekil ile başkanlık verirsiniz yada her türlü kaosu yaşarsınız’’ izlenimini Türk halkına empoze etmeye çalışan Cumhurbaşkanı en az terör örgütü kadar Türkiye Cumhuriyetine zarar verecek tutum içine girmiştir. Mevcut iktidar ve Cumhurbaşkanı bilmelidir ki; Sabır taşı çatlamış, bıçak kemiği delip geçmiştir.



Sağduyulu ve ilkeli siyasetin merkezi halinde olan Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz huzurunda AKP den istemiş olduğu 4 basit şartı kabul etmeyerek Türkiye’yi tekrar bir seçim ortamına sürüklemiştir. Oysa ki; Oslo’da her maddeyi konuşan, İmralı’da her şartı kabul eden, Habur da çiçeklerle karşılayan, Süleyman Şah'ta geri çekilen AKP’yi siyaset hafızası ve milletimizin vicdanı hiç affetmeyecektir. Unutulmasın ki; ihanetle ittifak yapan yenilgiye mahkum olacaktır.



Önce Ülkem ve devletim, sonra partim ve ben düsturunu ilke edinen Milliyetçi Hareketin mensupları, onurlu duruşu, şahsiyetli siyasetiyle ‘’mevzu vatan ise gerisi teferruattır’’ demeye devam edeceklerdir. Yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir kere daha ‘’Vatan Sağ olsun’’ demeye devam edeceğiz.



07 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerin yenilenmesi 01 Kasım 2015 tarihinde yapılacaktır. Bu vesile ile önceki seçimlerde yapmış olduğum başvurumu yenilemiş olup, 26.dönem MHP Karabük Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu 06.09.2015 pazar günü parti genel merkezimize yapmış bulunmaktayım. Davama ve teşkilatıma bağlılığımı hizmet aşkıyla pekiştirerek adaylığımı yeniledim. İnanıyorum ki; Ülkücü hareket kendi değerlerine her zaman sahip çıkacak ve başka kapılara hizmet edenleri baş tacı yapmayacaktır.



Ülkemizin ve milletimizin yaşadığı terör ve kaos ortamını mevcut iken, aday adaylığı basın açıklamamı parti binasında yapmayacağımı, sade bir şekilde basın bildirisi olarak yapacağımı İl Başkanım ve teşkilat başkanlarımla paylaşmış bulunmaktayım.



Bu vesile ile 26.dönem MHP Karabük Milletvekilliği Aday Adaylığı basın beyanımı siz değerli basın vasıtasıyla yazılı olarak yapıyorum. Mevla’m, Ülkemize ve milletimize her şeyin hayırlısını nasip etmesini dilerken, böyle acıların ve terör olaylarının da ülkemizde bir daha yaşanmaması duasıyla hepinizi Güzeller Güzeli yüce Mevla’ma emanet ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan bir kere daha rahmet diliyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..