Karabük Belediyesi, mevcut mahalleler ve mahalle statüsüne giren köylerdeki asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


 

DSC_0109Çerçiler Mahallesi Muhtarı Halim Kaya ve mahalle halkı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin mahallelerine verdiği sözü tuttuğunu ve kendisine minnettar olduklarını ifade ettiler.

Köyden mahalle statüsüne giren mahallelerine ilk kez sıcak asfalt atıldığını belirten Muhtar Kaya; “Doğalgazdan sonra yollarımızın asfaltlanması için Başkanımız söz verdi. Sözünün arkasında durarak, mahallemiz köy statüsündeyken 1999 yılında atılan soğuk asfalttan sonra bugüne kadar atılmayan asfalt atılıyor mahallemize. En büyük sorunlardan yol sorunumuz da bitmek üzere.

Çatak Deresi dediğimiz sürücülerin “İnatçı Keçi Köprüsü” olarak isimlendirdiği tek aracın geçebildiği menfez ve yol genişletildi. Birçok maddi hasarlı kazaya sebep olan bu yol artık tarih oldu. Mahallemize atılan asfalt mahallemize verilen en güzel hizmet oldu. Mahallemizin ilk kez sıcak asfalta kavuşması tüm köy halkını mutlu etti” dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Sınırlarımızın genişlemesiyle birlikte sorumluluk alanımız da genişlemiş oldu. Bundan sonraki süreçte il merkezindeki mahallelerimiz ne hizmet alıyorsa, Karabük’e sonradan bağlanan diğer mahallelerimiz de aynı hizmetleri alacaktır” dedi.