İŞADAMI ADNAN ÇEBİ "HERKESİ EV SAHİBİ YAPMAK İÇİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ"


 

adnan-cebi



Karabük’te yaptığı yenilik ve modern konutlarla beğeni toplayan işadamı Adnan Çebi, 500 konutluk dev projesinin startını verdi.

Daha önce Üniversite mahallesine yaptığı Çebioğlu Gold Recidanse ile kentte farklılık oluşturan işadamı Adnan Çebi, Aydınlıkevler mahallesindeki 200 konutluk projesinin ardından 5000 evler semtinde de 500 konutluk dev projesinin startını verdi.

İşadamı Çebi, Aydınlıkevler mahallesinde yapımına başladıkları 5 bloktan oluşan 200 konutluk projelerinin devam ettiğini söyleyerek, “İçerisinde sosyal alanları da bulunan zemin kat dahil 11 katlı binaları 9 ayda tamamlayacağız. Ayda 3 kat beton atıp 9 ay içinde teslim edeceğimiz 200 dairenin bulunduğu 5 bloğun her bloğuna 100 fore kazık sistemi yapıyoruz. Bu Karabük’te belki de bir ilk olacak. Normalde 70 fore kazık yeterli olmasına rağmen vatandaşların daha huzurlu ve güvenle oturacakları bu konutlara 100 fore kazık attık” dedi.

5000 evler semtine yapılacak olan 500 konutluk dev projenin yapımına bugün başladıklarını söyleyen Adnan Çebi, “Karabük büyük değişim ve dönüşüm içersinde. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin kentte yaptığı yenilikler ve şehircilik anlamında gösterdikleri çabalara bizlerde konut alanında göstermeye çalışıyoruz. Çarpık yapılaşmadan ziyade, hayat standartları yüksek, huzurlu güvenli ve yaşanılabilir konutlarla, sosyal alanlarının da içinde bulunduğu konutlarla kentin gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. 5000 evler semtindeki 500 konutluk dev etabın ilk etabını bugün start vererek atıyoruz. Burada her etabı 6 ay gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Burada zemin dahil 6 katlı olarak yapılacak binalarımızı göz açıp kapayıncaya kadar bitireceğiz. Vatandaşlarımızın fazla kira ödemeden kendi evlerine en üst kalitede yaşam standartları yüksek ve güvenli binalarla huzurlu bir yaşama kavuşacaklar. Binalara başlayınca tapuları hemen teslim ve inşaatların bitmesiyle de hemen iskan bizim öncelikli ilkemiz. Burada yapacağımız konutlar 3+1 ve 4+1 olarak halkımıza sunacağız” diye ifade etti.

cebioglugruplogocopyÇebi, inşaat sektöründe devam eden farklı projelerinin olduğunu ve yeni projelerinde olacağının müjdesini vererek, Karabük’te herkesi ev sahibi yapmayı da planladıklarını sözlerine ekledi.