20130426AW000482_01Dünyaca ünlü sirk sanatçısı Zanadu ve ödüllü sanatçılardan kurulu kadrosu ile ünlü Carmen Sirki tamamen yenilenen muhteşem gösterileriyle 27 Nisan Cumartesi günü Karabük'e geliyor.

Karabük halkına Kültür ve Sanat etkinliği kapsamında Yenişehir kültür merkezinde sadece tek gün olarak 27 Nisan 2013 Cumartesi günü 1.seans 13:00, 2.seans15:30, 3.seans 19:30 da muhteşem sirk gösterileri sunulacak.

Sirk programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Enver Mutlu, “Türkiye’de modern sirk sanatlarını Avrupa’da olduğu gibi kültür markezi salonlarında ve kapalı spor salonlarında sunan ve tiyatral sirk gösterisinin öncülüğünü yapan Carmen sirki dünyaca ünlü sirk sanatçısı zanadu'nun içinde insan bulunan kutuyu uçurması ve havada birini tutması gösterisini hayretle izleyeceksiniz. Robot transformers gösterisine çocuklar bayılacak. Jonklör show, sihirbazlar, akrobatlar, Çin ateş dansı ,sevimli kukla gösterisi, tek teker bisiklet show, silindir denge ve akrobasi show, akordeon kadın, palyaçolar, ateş adamlar, black light poping show, eğitimli hayvanlar, maymun Çarli, dev Piton yılan show gibi değişik gösteriler yer alacak. Bu gösteriyi hayatınız boyunca unutamayacaksınız. Ödül kazanmış sanatçı kadrosu ile muhteşem sirk gösterisine Karabük'te yaşayan tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyoruz. İsteyenler sanatçılarla yılanla maymunla ve diğer hayvanlarla fotoğraf çektirebilecekler." dedi.

Editör: Haber Merkezi