Cahit Dönmez, AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi


 

20150220AW331219_017 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti Karabük’te son başvuruyu Cahit Dönmez yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen programda Cahit Dönmez aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Timurçin Saylar’a sundu.

Saylar, son aday adayı başvurusunu aldıklarını söyleyerek, Karabük’te 14 aday adayının partilerini başvurduğunu kaydetti.

Çocukluğundan beri siyasetin içinde olduğunu söyleyen Cahit Dönmez ise, “TBMM’de dört ayrı milletvekilin danışmalığını yaptım. Şuan Bartın ve Çaycuma’da ticaretle uğraşıyorum. Refah ve fazilet partisinde görevler aldık. AK Parti’nin kuruluşunda resmi olmasa da gayri resmi görevler yaptık. Siyasete insan odaklı bakıyoruz. Bu zamana kadar terbiyemiz ve tecrübemiz insanları düşünmekle geçti. Dünyanın neresinde olursa olsun bir insanının sıkıntısı oturduğumuz yerden veya Karabük’ten bizi rahatsız ediyordu. Dünyaya mal olan AK Parti’de görev yapmak için böylesi kutsal bir göreve çıktık. Yeni Türkiye Yeni Karabük sloganıyla çıktığımız bu yolda, eskimez Ak kadroları göz ardı etmeden, yenilenmiş Ak kadrolarla gözümüzü kısa-orta- uzun vadede 2023, 2053 ve 2071’e diktik. Bu hedefimizi de Türkiye’mizin gündeminden düşmeyen Yeni Anayasa ile başarabileceğimizin farkındayız. Tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan ve tek Devlet anlayışıyla Anadolu halkından aldığımız güç ile milli, yerel bir duruş sergiliyoruz. Türkiye’miz, iktidarı ve muhalefeti bir cemaat veya başka bir takım yapıların eline bırakılmayacak kadar binlerce yıllık devlet tecrübesi ve geleneği ile gelecek umudu olan kadim bir ülkedir. İşte ben bu anlayışla Karabük’ümüzü temsil etmek için milletvekili aday adaylığına müracaat ettim” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi