-          KARABÜK NET HABER, HALKIN NABZINI TUTUYOR…

-          “KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’NİN ÇALIŞMALARINI BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?” KONULU BAŞLATTIĞIMIZ ANKET İLE HALKIN NABZI ORTAYA ÇIKACAK

 

vergili

Karabük Net Haber olarak yine ilklere imza atmaya devam ediyoruz. 22.12.2012 tarihinde başlattığımız “Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Çalışmalarını Başarılı Buluyor musunuz?” başlıklı anketimiz ile Karabük halkının görüşlerini reel anlamda aktarmayı hedefliyoruz.

15 Gün süre ile devam edecek olan ankette, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin çalışma başarı oranının az da olsa bu anket ile ortaya çıkacağına inanıyoruz.

 

ANKET İLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLER

Anketimiz IP duyarlı olduğu için bir bilgisayardan bir kere oy kullanılabilecektir. Aynı IP’den internete bağlanan birden fazla bilgisayar varsa, ancak bir tanesi oy kullanabilecek, aynı IP’ye bağlı diğer bilgisayarlarda oy kullanılmış görünecektir.anket1

Anketimiz “log” kayıtlıdır. Yani ankete oy kullanan herkesin hangi tarihte ve hangi zaman diliminde oy kullandığı IP numarası ile kayıt altına alınacaktır.

Anketimizin sonucuna itiraz edenlere log kayıtlarımız iletilecektir. (Anketi ilgilendiren kişilere log kaydı verilebilir.)

Anketimiz başlangıç tarihi; 22.12.2012, Saat:17:00

Anketimizin bitiş tarihi; 05.01.2013, Saat:17:00’dir.

Anketimizle ilgili görüş ve şikayetlerinizi [email protected] e-mailine bulunabilirsiniz.

Anketimizin, başta Karabük halkı olmak üzere, Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’ye ve tüm çalışma ekibine şimdiden hayırlı olmasını temenni ederiz.

Karabük Net Haber

Editör: Haber Merkezi