KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL İSTİFADAN SONRA VEDA MESAJI YAYINLADI


rektor-veda-masaji

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal bu gün istifa etti.

Uysal, AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı olmak üzere bu gün rektörlük görevine veda etti.

Burhanettin Uysal istifa ettikten sonra bir mesaj yayınladı.

Uysal Mesajında şu açıklamalara yer verdi;
18 Ocak 2008 yılından bu yana rektörlüğünü yaptığım Karabük Üniversitesindeki görevimden sizlerden aldığım güven ve destek ile Karabük AK Parti milletvekili aday adayı olmak üzere istifa ediyorum.

Ulusal ve uluslararası platformlarda hızla büyüyen, Cumhuriyet kenti Karabük’e yakışır herkesin gıpta ile bahsettiği bir üniversite konumundaki Karabük Üniversitesi’nin bugün geldiği nokta gurur vericidir. Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Karabük Üniversitesi'ni gözüm arkada kalmadan çok değerli mesai arkadaşlarıma BİZ KARABÜK ÜNİVERSİTELİLER’e emanet ediyor, üniversitemizin yoluna yine emin adımlarla devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Ülkemiz için bir milat teşkil eden 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu rehberliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Yeni Türkiye’nin inşası ve ihyası adına devlet ve bürokrasi tecrübemi, akademisyen kimliğimle, milletimizin iradesi yönünde kullanacağım.

Bu düşüncelerle, kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen, bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta 23. Dönem TBMM Başkanımız AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Karabük Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin ve Karabük Milletvekilimiz Sayın Osman Kahveci beyefendiler olmak üzere; İlin yöneticilerine, kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, sanayicisine, iş dünyasına, basın camiasına, eğitime doğrudan ya da dolaylı katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza ve Karabüklü hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Editör: Haber Merkezi