Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Emekliler Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 


 

Bulut, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk'ün emekli oluşunun 90. yılı olduğunu belirterek, “Atatürk'ü "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır."demişti.

Emeklilerimiz bu ülkenin kalkınmasında emeğini harcamıştır ve ülkenin her yerinde alın terleri vardır. Emeklilerimizin, 2000'den sonrasının intibakı, katkı paylarının gözden geçirilmesini, ömürlerinin sonunda da olsa konut sahibi olmayı, TÜFE'den çıkmayı ve adil bir zam yapılmasını, yaşam standartlarının yükseltilmesini beklemektedir.

Vatanına, milletine, bayrağına ve dinine sahip çıkan, eli nasırlı, yüzü nurlu, ağzı dualı, eli öpülesi emeklilerimize hizmet edeni emeklilerimiz asla unutmaz ve onlara dua eder. Emekli anadır, emekli babadır. Emekli, dul ve yetimlerimizin, Emekliler Haftasını kutlar, sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diler, önlerinde saygı ile eğilirim." Dedi.

Editör: Haber Merkezi