KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN İDMAN YAPTIĞI YAŞAR KAPTAN ÇEBİ SAHASINDA VEFASIZLIĞIN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ YAŞANIYOR


 

SAHAYI YAPAN YAŞAR KAPTAN ÇEBİ’NİN İSMİ YAZILAN TABELA SÖKÜLDÜĞÜ GİBİ, EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİNDE KATKI YAPAN SPOR TOTO TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR TABELASI ASILIYOR


 

yasar-kaptan-cebi-saha

1992 Yılında Yaşar Kaptan Çebi’nin yaptırdığı Kardemir Karabükspor’un idman sahasında “Yaşar Kaptan Çebi Sahası” yazılı tabela, Feridun Tankut’un kulüp başkanlığı döneminde sökülmüştü.

yasar-kaptan-yazi1992 Yılında yapımına başlanan ve tüm masraflarını karşıladığı gibi, inşaat çalışmalarında da zaman zaman bulunan Yaşar Kaptan Çebi Sahası’nın tel örgülerine asılan bir tabela vefasızlığın en büyük örneğini gözler önüne seriyor.

Feridun Tankut’un kulüp başkanlığını yaptığı 2002’li yıllarda sahanın kenarında bulunan ‘Yaşar Kaptan Çebi Sahası’ tabelası, saha da yenileme çalışmaları yapılıyor bahanesi ile kenara atılmış ve daha sonra kaldırılmıştı.

10 Yılı aşkındır sahanın tabelası yerine takılmazken, sahanın tamamlanmasında maddi destek olan Spor Toto Teşkilatına teşekkür tabelaları ise en büyük vefasızlık örneğini gösterircesine asılı olarak duruyor.

Kardemir Karabükspor Kulüp Yönetiminin bu sahayı yapan kişiye karşı gösterdiği bu vefasızlığı, geniş bir kesim terbiyesizlik olarak nitelendiriyor.

Karabükspor’un eski yöneticileri “Sayın Yaşar Kaptan Çebi, bu idman sahasının yapımındaki tüm maliyeti karşıladığı gibi, yapımı sırasında da bizzat bulunarak çalışmıştı. 10 Yıl önce sahanın tabelası bir bahane ile söküldü ve takılmadı. Fakat sahanın bazı eksikliklerinin giderilmesinde ufak tefek destek olan kurumlara teşekkür tabelası ise asılı duruyor. Bu vefasızlık değil, Sayın Çebi’ye karşı bir terbiyesizliktir. Allah bu vefasızlığı yapanlara, zamanı gelince en büyük vefasızlığı yaşatır.” Diyerek tepkilerini gösteriyorlar.

 

Editör: Haber Merkezi