KARDEMİR A.Ş’NİN ALACAĞI 40 İŞÇİ İLE İLGİLİ MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ DURMUŞ YALÇIN ÇANKIRI VE ÇERKEŞ’DEN DE İSİM TOPLADIĞI İDDİASI KARABÜKLÜ İŞSİZ GENÇLERİN BÜYÜK TEPKİSİNİ TOPLADI


 

MİLLETVEKİLİ YALÇIN, ÇANKIRI ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANI VE ÇERKEŞ İLÇE BAŞKANINDAN İSİM ALMIŞ


 

sen-nerenin-vekilisin

KARDEMİR A.Ş Geçtiğimiz günlerde 40 Yüksek Okul ve Endüstri Meslek Lisesi Mezununu kişiyi işe alacaklarını açıklamıştı.

KARDEMİR’in işçi alımı, Karabüklü işsiz gençler arasında heyecan oluştururken, MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın kendisine verilen kontenjan hakkı ile ilgili Çankırı ve Çerkeş de yaşayanlardan da isim verdiği söylentileri yayılmaya başladı.

İddialara göre Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın, Çankırı Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve MHP Çerkeş İlçe Başkanını arayıp, KARDEMİR A.Ş’nin işçi alımı ile ilgili şartlara uygun isimler aldığı ve bu isimleri KARDEMİR Yöneticilerine verdiği söyleniyor.

Karabük’te özellikle ülkücü tabanlı, işsiz gençler arasında yayılan bu iddia tepkilere yol açmaya başladı.

MHP’li Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın Çankırı ve ilçesi Çerkeş’ten KARDEMİR A.Ş’ye işçi alımı ile ilgili isim aldığı iddiaları MHP’nin Karabük ve Safranbolu başta olmak üzere diğer ilçe teşkilatlarında şaşkınlıkla karşılanırken, eleştirilere de neden olduğu belirtiliyor.

YALÇIN’IN KARABÜK DIŞINDAN İSİM ALDIĞI İDDİALARI NASIL ORTAYA ÇIKTI..?

Milletvekili Yalçın’ın arayıp isim istediği Çankırı Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve Çerkeş İlçe Başkanı, Karabük’te bazı partilileri arayıp, Vekil Yalçın’a talebi üzerine isim verdiklerini ve sonucu merak ettiklerini sormaları üzerine MHP’liler arasında yayıldığı ifade ediliyor.

ÇANKRI, ÇERKEŞLİ DURMUŞ YALÇIN BÖLGECİLİK Mİ YAPIYOR..?

Geçmiş yıllarda uzun süre Karabük’te Çankırılılar Dernek Başkanlığı da yapan Durmuş Yalçın’ın aslen Çankırı, Çerkeşli olduğu bilinmekte.

KARABÜKLÜ İŞSİZ GENÇLER TEPKİ GÖSTERİYOR…

Karabük’te yaşayan ve işsiz olan gençler arasında KARDEMİR A.Ş’nin 40 işçi alacağı haberleri bir hayli heyecan oluştururken, Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın Çankırı ve Çerkeş’ten isim aldığı haberleri tepkiler oluşturmaya başladı.

Özellikle MHP’li gençlerin “Sayın vekilimize biz oy vererek TBMM’ye taşıdık, kendisi her ne kadar Çankırı, Çerkeşli olsa da onların oyu ile gelmedi buralara. Sayın Vekilin böyle bir uygulaması doğru ise bizler buna tepkimizi gösteririz” şeklinde görüşler beyan ediyorlar.

Editör: Haber Merkezi