KARABÜKSPOR’DA ARTIK YER ALMAYACAĞINI AÇIKLAYAN KARDEMİR A.Ş YÖNETİMİ TEKRAR KARABÜKSPOR YÖNETİMİNE GİRECEK


 

MUSTAFA YOLBULAN’IN TEKRAR KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR


 

krbspor-bozduklari-gibi-yapacaklar


KARDEMİR A.Ş. Yönetimini oluşturan Yolbulan ve Güleç aileleri 25 Haziran Salı günü artık Karabükspor’dan çekileceklerini belirterek, yalnızca sponsorluk ücreti ve satışlardan % 0,2 olan pay aktarımını da % 0,1 olarak vereceklerini kent yöneticilerine açıklamışlardı.

KARDEMİR Yönetiminin bu açıklamasından sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin girişimleri ile tanınmış Safranbolulu işadamı Şefik Dizdar Karabükspor başkan adaylığına ikna edilmişti. Hala nedenleri gün yüzüne çıkmayan bir gece yarısı süreci ile adaylıktan çektirilen Şefik Dizdar’ın yerine Taner Canyurt başkanlığında kamuoyunun büyük tepki gösterdiği bir yönetim kongreye sunularak, göreve getirilmişti.

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar’ın o gece yarısı operasyonda Mutullah Yolbulan’ın evine çağırılması, AK Partili iki il başkan yardımcısının kulüp yönetimine yazılması ve aynı gün istifa etmeleri, Karabükspor’u tekrar kongreye sürecine getirmişti.

Karabükspor severlerin ve kamuoyunun yaşanan bu süreçlere verdiği tepkilerin ardından 22 Temmuz’da yeniden bir kongre yapılma kararı alındı.

Karabükspor’u bir kaosa sürükleyen tüm bu süreçlerin ardından, KARDEMİR A.Ş Yönetimi yaptığı toplantıda tekrar Kulüp yönetiminde yer alma kararına zorladı.

mstf.yolbulanMUSTAFA YOLBULAN’IN BAŞKANLIĞI KESİN GİBİ…

KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan’ın oğlu ve KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yolbulan’ın başkanlığında 22 Temmuz da yapılacak olan kongrede yeni bir yönetim oluşturulacağı belirtiliyor.

TOLUNAY KAFKAS GELİYOR

Mustafa Yolbulan tarafından daha önce yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varılan Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile tekrar görüşüldüğü ve önümüzdeki hafta içi Karabük’e gelerek imza atacağı da açıklandı. Kafkas, imzayı attıktan sonra Gerede’de kampta olacak takımın başına geçecek.

Editör: Haber Merkezi