20130326AW000478_01Karabük’te, üç yıldır eşinden ayrı yaşayan ve 10 gün önce boşanan bir kişi girdiği bunalım sonucu kendini astı.

Yeşil Mahalle Mizan sokakta annesi Makbule Küçük (79) ile birlikte yaşayan ve pazarcılık yapan Karabük’te, üç yıldır eşinden ayrı yaşayan ve 10 gün önce boşanan bir kişi girdiği bunalım sonucu kendini astı. Pazarcılık yapan Sabri Küçük (43), yaklaşık 3 yıldır eşinden ayrı yaşıyordu.
Küçük, 10 gün önce boşanınca girdiği bunalım sonucu gece yarısı evde iple kendini astı. Sabah anne Makbule Küçük oğlunu evin odasında iple asılı bulunca, ekmek bıçağı ile ipi keserek durumu akrabalarına bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen yakınları, Sabri Küçük’ün hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası Küçük’ün intihar ettiği evin odasında başucuna çocuklarının fotoğraflarını koyduğu ve aracının ruhsatı içinde daha önce yazdığı belirlenen bir mektup bulundu. Mektupta yaşadığı sıkıntılardan dolayı eşini suçladığı öğrenilen Küçük’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

20130326AW000478_03TRAFİK CEZALARI BEZDİRMİŞ
Öte yandan Sabri Küçük’ün, trafik cezaları olduğu yaklaşık 3 bin TL civarında borçları olduğundan ve ödeyemediğinden intihar ettiği iddia edildi. Daha önce bir kere hap içerek ve bir kere evde kendini asmaya teşebbüsle intihara kalkıştığı ve yine yaşlı annesi tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Küçük’ün, pazarcılıkta kullandığı aracı ile dün ehliyetsiz ve alkollü olarak polislere yakalandığı ve aracının muayenesi olmadığından bağlandığı ve daha önce de alkolden dolayı ehliyetine el konulduğu anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.