30062015_bayirkarabuk_8Geleneksel Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.


 

Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karabük Belediyesi Ramazan etkinlikleri bu yılda belirlenen program dahilinde mahallelerde devam ediyor.

Ramazan eğlencesine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Karabük Belediyesi tarafından Bayır Mahalle ve Karabük Mahallesinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

Çocuklara pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve patlamış mısırla sınırsız ikramın yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenlendi. Oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar; “Mahallelerimizde bu tür eğlenceler düzenleniyor.

Bizlerde ailelerimizle birlikte gelip gösterileri baştan sona izliyoruz. Burada çok eğleniyoruz. Bu şenlikleri düzenlediği için karabük Belediyemize teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan aileler ise; “Çocuklarımızla birlikte Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik.

30062015_bayirkarabuk_1Çocuklarımız Başkanımız sayesinde unutulmaz bir gün yaşayarak mutlu oluyor.

Yapılan gösterilerin hepsi birbirinden güzeldi. Mahallelerimize kadar gelen etkinlikleri izleterek keyifli bir Ramazan akşamı bizlere yaşatan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.