ALKOL ALAN GENÇ BİR GECEDE EKMEK BIÇAĞI İLE 27 ARACIN LASTİKLERİNİ KESTİ


 


NEDEN YAPTIN SORUSUNA DA "ALKOLLÜYDÜM. NEDEN YAPTIM BİLMİYORUM" DEDİ


 

ne-manyaklar-var


Karabük'te gece yarısı 27 aracın lastiklerini patlatan 20 yaşındaki Talip K, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Olay dün gece (21.04.2013) saatlerinde Atatürk Mahallesi ve Bayır Mahallesindeki, Gaziler Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Selanik Caddesi ile Sümer caddelerinde meydana geldi.

Gece saatlerinde park halindeki araçların lastikleri bıçakla kesilerek patlatıldı. Sabah uyandıklarında araçlarının lastiklerinin patlamış olduklarını fark eden araç sahipleri şaşırırken polise aradılar.

Olay yerine gelen polis ekipleri 27 aracın lastiğin kesilerek patlatılmış olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, tüm araçları tek tek incelerken çevredeki güvenlik kameralarından da olayı kimin yaptığı bulunmaya çalışıldı.

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Talip K.isimli 20 yaşındaki genç polis tarafından gözaltına alındı. Gece alkol aldıktan sonra araçların lastiklerini kestiğini söylediği öğrenilen Kıvanç, polis merkezinde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Araçların lastiklerini ekmek bıçağı ile kestiğini itiraf eden Talip K. "2 Bira içtim. Sarhoş olmuşum. Heyecan olsun diye bir şeyler yapmak istedim ve aklıma arabaların lastiklerini kesmek geldi. Bunu neden yaptığımın bir sebebi de yok." dediği öğrenildi.

Otomobilinin üç lastiği patlatılan Hayri Çevirme, "Akşam aracımı park ettim. Sabah geldiğimde otomobilimin 3 lastiğinin patladığını gördüm. Bunu yapan, herhalde ruhsal anlamda sağlıksız bir kişi olsa gerek. Normal bir insanın yapması mümkün değil." dedi.

lastikler

Editör: Haber Merkezi