Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bilgi Evi Yaz Kursları kapanış programı Misak-ı Milli Meydanına toplanan vatandaşlarca çok beğenildi


 

20150813AW499987_02Bilgi Evi Yaz Kursları kapanış programı Misak-ı Milli Meydanında gerçekleşirken programa Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu Belediyesi Başkan Yardımcıları Kamil Temel ve Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili İsmail Özcan, Safranbolu Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Koca, Bilgi Evi Öğretmenleri Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gösterilerde, Safranbolu kına gecelerinden, futbol ve basketbol gösterilerine gitar gurubunun muhteşem konserinden, halk oyunlarına daha bir çok etkinlikler seyircilere sunulurken her gösterinin alkışlanan öğrencilerin performansları göz doldurdu. Program sonunda dönem boyunca verilen eğitimler sonunda başarılı olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.

Ödül törenin ardından konuşan ve çocuklarla gurur duyduğunu dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bilgi Evinin her geçen yıl biraz daha marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek “Bilgi Evimiz bu yıl her yıla oranla biraz daha fazla öğrenci aldı.

Nedeni hiçbir ailemizin dolayısı ile çocuğumuzun mağdur olmasını istemedik. Bu nedenle 2015 yılı Yaz Kurslarımız da 500’e yakın öğrencimize çeşitli branşlarda kurlar verdik. İnşallah daha da büyüyeceğiz.

Bu vesile ile öncelikle bizlere çocuklarını emanet eden değerli ailelerimize, Halk Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğümüze, Bilgi Evi Yetkili ve Öğretmenlerimize, en önemlisi başarılı bir eğitim dönemi geçirerek bizleri her zaman gururlandıran sevgili yavrularımıza teşekkür ediyorum.

İnşallah daha güzel etkinliklerde birlikte olmak dileği ile hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bilgi Evi yaz Kursları etkinliklerinin ardından öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi incelendi.

Editör: Haber Merkezi