Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynamasının kendilerini ilgilendirmediğini söyleyerek, “Hepimizin sorunu var. Onlar şampiyonluğa, biz de düşmemeye oynuyoruz” dedi.


 

20150423AW393050_05Kardemir Karabükspor, Pazartesi günü Ankara'da karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Emre Güngör katılmazken hafif sakatlıkları bulunan Traore, Furkan, Mabiala ve yedek kaleci Aykut Özer takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Vural, Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynamasının kendilerini ilgilendirmediğini söyleyerek, “Bu maçın bizim için ne anlama geldiğini biliyoruz. Rakip adına düşünmeyi hiç istemiyoruz. Onlarda şampiyonluğa oynuyor. Hepimizin sorunu var. Biz de düşmemeye oynuyoruz. 2 takımın da alacağı 3 puan çok önemli. Beraberlik ne onları ne de bizi ilgilendiriyor. Dolayısıyla çok keyifli bir maç olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi