Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisansını tamamlayarak mezun oldu.


 

040914diplomaElmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, KBÜ Rektörü Prof.Dr. Burhanettin Uysal’a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Yüksek Lisans diplomasını da aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Bugünün kendisi için çok anlamlı bir gün olduğunu belirten Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin: “Karabük Üniversitesi’nden mezun olmaktan çok mutluyum. Kendisini ispatlamış, Türkiye’de yer edinmiş, kısa sürede birçok köklü üniversite ile yarışır duruma gelmiş bir üniversiteden mezun olmaktan ve başarılı bir Rektörümüzün elinden de diplomayı almaktan onur ve gurur duyuyorum. Başta Rektörümüz olmak üzere tüm öğretim üyelerimize de ilgi ve alakalarından, verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ediyor, Rektörü başarılı çalışmalarının ömür boyu devam etmesini diliyorum.” dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i tebrik eden, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal:“Sayın Belediye Başkanımız Karabük Üniversitesi Mezunları arasındaki yerini aldı. Artık kendisi hem Üniversitemizin hem de Karabükümüzün gönül elçisi kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Diplomanın da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e diplomasını takdim etti.

Ziyaret iyi dilek temennilerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi