HER-YIL-RAMAZAN-AYININ-15-ŞİNDE-İFTARBelediye Başkanı Zeki Çaylı, seçim beyannamesinde söz verdiği bir vaat daha yerine getiriliyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 30 Mart 2014 seçimlerinin öncesinde yayınladığı seçim beyannamesinde ‘ Her Yıl Ramazan Ayının 15 inde 3000 kişilik Toplu İftar Programı ‘ düzenleyeceklerini belirmişti. Çaylı, verdiği her sözü yerine getirdiği gibi bu sözünü de, 12 Temmuz 2014 Cumartesi akşamı yerine getirecek ve 3000 kişiye iftar yemeği ikram edilecek.

İftar programlarının gelenekselleştirileceğini dile getiren Belediye Başkanı Zeki Çaylı, toplu iftar programı için ekip olarak hazır olduklarını söyledi.

Vatandaşların birlik, beraberlik ve kaynaşmasına vesile olması için organize edilen yemek , Şehit Er Celal Hatıl Parkı ve bu cadde üzerinde yapılacak.

Celal Bayar Caddesi, 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü sabahın ilk saatlerinde trafiğe kapatılacak. Belediye, iftar yemeği için özel bir yemek firması ile anlaştı. Firma 3000 kişilik yemeğin dağıtımını kendi personeli ile sağlayacak.