KARABÜK TSO BAŞKANLIĞI’NA TEKRAR ADAY OLAMAYACAĞINI AÇIKLAYAN VE “ARTIK GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ” DİYEN PEHLİVAN BAYLAN, TEKRAR ADAY OLMAK İÇİN YOL ARIYOR


 

baylan-kivirmaya-basladi-1

Önümüzdeki Haziran ayının ilk haftası yapılacak olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yine damgayı Pehlivan Baylan vuracak.

Mart ayında yapılması beklenilen ve son anda 3 ay ertelenen Karabük TSO seçimleri ile ilgili Oda Başkanı Pehlivan Baylan bir açıklama yaparak tekrar aday olmayacağını açıklamıştı.

Baylan “Haziran ayında yapılacak olan kongrede aday olmayacağım. Artık kentimizde gençlerin önünü açmalıyız.” Şeklinde açıklama yapmıştı.

Aradan iki ay geçmeden Pehlivan Baylan’ın tekrar Karabük TSO Başkanlığına aday olmak için çareler aradığı ve etrafından aday olması noktasında destek istediği ifade ediliyor.

Pehlivan Baylan’ın daha iki ay önce “gençlerin önünü açmalıyız” derken, şimdi ise söylediği sözleri kısa bir sürede unutup tekrar aday olmak için çaba sarf etmesine tepkiler başladı.

Karabük ticaret camiası Baylan’ın bu hareketine karşı “Daha iki ay önce aday olmayacağını açıklamıştı. Şimdi kıvırmaya başlaması bizi şaşırtmadı.” Şeklinde görüş beyan ediyorlar.