Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


 

Vergili: “Tarihe Baktığımızda, Haksızlığa Karşı Her Zaman Dik Duran Bir Milleti Görüyoruz”

Vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için çekinmeden canını veren tüm şehitleri rahmetle andığını söyleyen Başkan Vergili; “Milletimizin birlik ve beraberliğini gösteren bu zafer, binlerce şehidin verildiği Çanakkale Savaşları’nda yansıtılan bu ruh, bugün hepimizin kılavuzudur. Tarihe baktığımızda, haksızlığa karşı her zaman dik duran bir milleti görüyoruz.

Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü vesilesiyle, milletimizin birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukların üstesinden gelebileceğini bir kez daha hatırlatıyor, vatan topraklarını savunmak üzere canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi