Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2015 Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasına başladı.


 

13042015_cumhuriyet_1Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 2015 yılının ilk Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi oldu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Vergili, mahalle sakinleri ile bire bir görüşerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. 
Açılış konuşması yapan 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı, mahallelerine yapılan hizmetleri anlatarak mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Mahallenin öncelikli şikâyeti asfalt sorunu oldu.

Başkan Vergili; “Bütün mahallelerimizde, bir çok konuda hizmet vermeye devam ediyoruz. Kimi mahallelerimizde kaldırım yenileme çalışmaları, kimisinde altyapı çalışmaları, kimisinde yol çalışmaları. Yani şunu söylemek gerekir ki Karabük Belediyesi olarak şehrin geneline hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

3 AY İÇİNDE 5000 EVLERDE ASFALT SORUNU BİTECEK

Karabük’te bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Vergili; “Alt yapısı tamamlanmış yollarda sıcak asfalt uygulayacağız. Bunun için havaların biraz daha ısınması gerekli. 3 ay içinde yeni yapılan yollar dahil asfaltlanmayan yol kalmayacak. Buralarda uygulayacağımız asfalt kalitesi yüksek uzun ömürlü olacak” dedi.

Başkan Vergili mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde Gezici Başkanlık Ofisi oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı.
14042015_aydinlikevler_1Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Vergili Aydınlıkevler Mahallesi’nin Sıkıntılarını Dinledi

Makamını bir günlüğüne Aydınlıkevler Mahallesi’ne taşıyan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, burada hem çalışmalarını yürüttü, hem de mahallenin sıkıntılarını tespit etti.

“Başkan burada” sloganıyla makamını her gün farklı bir mahallesine taşıyan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinin ardından bu kez Aydınlıkevler'deydi. Vatandaşlar Halim deresinin asfaltlanması ve ağır vasıtalı araçların yollara hasar verdiğini ve bununla ilgili şikâyetlerini dile getirdi.

Mahalleleri ile ilgili bilgiler veren Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Adem Maden, mahallelerinde yapılan Sosyal Yaşam Merkezinin 2. katının yapılmasından dolayı Başkan Vergili’ye mahalle sakinleri adına teşekkür etti.