Karabük mahalle muhtarlarının her ay yaptıkları muhtarlar toplantısı Büyük Kulüp’te yapıldı.


 

20150218AW328684_01Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Daire Müdürleri ile Karabük Mahalle Muhtarlarını bir araya getirerek, mahallelerin sorunlarını dilek, istek ve ihtiyaçları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında konuşan Merkez Mahalle muhtarları derneği başkanı İbrahim Harmanbaşı, mahalle muhtarlarının daire müdürlerine ulaşamadıkları yönündeki serzenişlerinin çözümü için daire müdürleriyle buluşmalarından memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Rafet Vergili ise, mahalle muhtarlarının daire müdürlerine ulaşamadıkları yönünde ki serzenişlerinin olduğunu belirterek; “Muhtarlarda seçildi, bizde seçimle geldik. Seçilmemizin asıl gayesi hizmet. Müdürlerimiz, mahalle muhtarlarımızla iletişim halinde olmalı ki şehrin eksikliliklerinden bir an evel haberdar olmalı ve hızlı bir şekilde sorunlara çözüm bulmalıyız.”dedi. Vergili, 30 Mart seçimlerinden sonra parti rozetini çıkardığını ve muhtarların seçimlerde başka adayları desteklemelerinin çok önemli olmadığını önemli olanın hizmet olduğunu vurguladı.