KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ İL SEÇİM KURULUNDAN MAZBATASINI ALDI


 

VERGİLİ’YE KALABALIK BİR GRUP EŞLİK ETTİ


 

mazbata-rafet

Mahalli idareler seçimlerinde yüzde 51.8 oranında oy alarak Karabük Belediye Başkanlığına ikinci defa seçilen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mazbatasını aldı.


Mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu ve Ağır Ceza Başkanı Hüseyin Gülmez'den alan Vergili, daha sonra belediye önünde vatandaşlara hitap etti.


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Belediye binası önünde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi “Açıklamış olduğumuz projeleri beş yıl içersinde Karabük’e kazandırıp bir daha Milliyetçi Hareket Partisinin izini Karabük’ten hiçbir güç silemeyecek” dedi.


Başkan Vergili, üç aylık seçim çalışması döneminde kendilerine canı gönülden destek veren herkese teşekkür ederek, “Seçim dönemindeki mücadelemiz öyle ufak bir mücadele değildi. Yapmış olduğum işler, yapmış olduğumuz eserler ortadaydı bunları gören Karabük halkı bizleri tekrar bu göreve layık gördüler. Ama, AK Parti üç aylık dönem bütün kaynaklarını kullanarak her şeyini seferber ettiler ve Karabük halkı bunu görmüş oldu. Beş yıl önce göreve gelirken, bazı kesimler bizi palavracılıkla, yalancılıkla, yıldızları gökten indiriyor şeklinde suçlamışlardı. Ama yaptığımız işlerin ne gökten yıldızları indirmekle, ne de palavra ile alakası olmadığını gördüler. Yine seçim döneminde birçok konu ile bizi itham ettiler. Bu ithamları arkadaşlar oy kaygısı nedeniyle yaptılar. Ama yine de Karabük’te çok seviyeli bir seçim oldu. Bize Karabüklüler güvendi. Söylemiş olduğumuz tüm sözlerin arkasında duracağız. Açıklamış olduğumuz projeleri beş yıl içersinde Karabük’e kazandırıp bir daha Milliyetçi Hareket Partisinin izini Karabük’ten hiçbir güç silemeyecek” dedi.