2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere de sertifikaları düzenlenen törenle verildi.


 

30052015_fevzicakmaksym_27Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında mahallelerde hizmete sunulan Sosyal Yaşam Merkezlerinde sertifika heyecanı devam ediyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başta olmak üzere, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, MHP Karabük Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın, Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, mahalle muhtarları, kursiyerler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

30052015_fevzicakmaksym_25Yapılan konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Ardından ise kursiyerlerin kurslarda el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği sergi salonunun açılışı yapıldı.