KARABÜK BARO BAŞKANI RIDVAN ERDOĞAN, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL’I ZİYARET ETTİ.
20121226AW000320_02Karabük Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan ve beraberinde Baro Yönetim Kurulu üyeleri, Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Av. Yaşar Alpay’ın eşliğinde Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.

Karabük Üniversitesi kurulalı 5 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen büyük başarılar imza attığını belirten Karabük Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan, “Karabük Üniversitesi yapmış olduğu başarılı çalışmalarla hem Karabük Üniversitesi’nin hem de Karabük’ün sesini tüm dünyaya duyurmuştur. Karabük önceden sadece demir-çeliğin merkezi olarak anılırken bugün Karabük Üniversitesi sayesinde eğitim yuvası olarak da anılmaktadır. Biz Karabük Barosu olarak üniversitemizi daha ilerilere taşımak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

20121226AW000320_03Ziyaretlerinden dolayı Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan’a ve Baro Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Öncelikle Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan’ı tekrardan Baro Başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Üniversitemizin 5 yıl gibi kısa bir sürede bu kadar hızlı bir şekilde büyümesi elbette ki bir tesadüf değildir. Biz Karabük Üniversitesi olarak çalışmalarımızı akademik personelimizden idari personelimize, öğrencilerimizden Karabük’ün yerel halkına, Karabüklü siyasetçisinden işadamına kadar hep beraber Biz duygusuyla hareket eden bir ekip çalışması ile gerçekleştirmekteyiz. Başarımıza ortak olan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret toplu çekilen fotoğrafın ardından Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerine hediyelerini takdim etmesi ile ziyaret son buldu.