BÖLGESEL AMATÖR LİGİNDEKİ TEK TEMSİLCİMİZ OLAN KAPTAN D.Ç SOĞUKSU YENİCESPOR BU HAFTA DEPLASMANDA KASTAMONU 1966 TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK


 

kaptandc-spor

Bu yıl ilk kez BAL liginde (Bölgesel Amatör Ligi) mücadele etme hakkını elde eden Kaptan Demir Çelik Soğuksu Yenicespor’un bu hafta Kastamonu deplasmanına gidiyor.

Ligde haftanın ilk maçında sahasında Ulukavakspor’u konuk eden Kaptan Demir Çelik Soğuksu Yenicespor, sahadan bir puanla ayrılarak lige bir puanla başlamıştı.

BAL liginde bütün karşılaşmaların başlama saati 15.00.

Birinci hafta karşılaşmalarının ardından ligde lider durumda bulunan Bartınspor, Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşırken, temsilcimiz Kaptan Demir Çelik Soğuksu Yenicespor Kastamonu deplasmanında, Kastamonu 1966 takımı ile karşılaşacak.

Kulüp Başkanı Murat Orhan “Karabük’ün BAL ligindeki tek temsilcisi olan KAPTAN D.Ç. SOĞUKSU YENİCESPOR ilk maçında evinde Ulukavakspor ile berabere kalarak sahadan bir puanla ayrılmasını bildi. Gönül isterdi ki lige galibiyetle başlamak. Ligin yeni bir takımıyız. Yönetim olarak teknik heyete ve oyuncularımıza güvenimiz tamdır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Kaptan DÇ Soğuksu Yenicespor bu ligin kalıcısı ve önümüzdeki yılda şampiyonluğa oynayan takımı olacaktır” dedi.

BAL liginde 21 Ekim Pazar günü saat 15.00’de oynanacak maçlar şöyle;

Fatsa Belediyespor - Bartınspor,

Kastamonuspor 1966 - Kaptan D.Ç.S.Yenice,

Ladik Belediye - 1930 Bafraspor,

Termespor - Turhalspor,

Ulukavakspor - Sinopspor,

Ünyespor - Çarşambaspor,

Yeni Amasyaspor - Güzelorduspor.

 

Editör: Haber Merkezi