20140313AW033583_03Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Zonguldak, Bartın ve Karabük Valilerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantı için Karabük’e gelen Bartın Valisi Ali Çınar ve Zonguldak Valisi Ali Kaban ilk olarak görevine yeni başlayan Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Valilik ziyaretinden sonra Büyük Kulüpte gerçekleştirilen toplantıya BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Ali Çınar, Vali Orhan Alimoğlu, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BAKKA yetkilileri katıldı.

Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Bartın Valisi Ali Çınar yaptığı açılış konuşmasında “Şubat ayında yapmış olduğumuz toplantımızı yine Karabük’te yapıyoruz. Mart ayı toplantımızı Karabük’te yapma sebebimiz yeni atanan Vali Orhan Alimoğlu’na hoş geldin dileklerimizi iletmekti. Bugün yapacağımız toplantımızın gündemi çok yoğun değil. 2013 yılı bütçe sonuçlarının Yönetim Kurulunda görüşülmesi ve diğer bir maddemiz de ajans tarafından hazırlanan ajans personelinin harcırah yönergesinin yönetim kurulunda görüşülerek onaya sunulması. Yönetim Kurulu üyelerimizin gündeme getireceği diğer hususları da görüşerek kararları alacağız. Gündemimizde yer alan diğer konuları da görüşerek toplantımızı tamamlayacağız. Görüşeceğimiz hususların bölgemize, Karabük, Bartın, Zonguldak illerimize ve ajans teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyor, toplantının başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Editör: Haber Merkezi