Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Nisan ayı toplantısı Karabük Valisi Orhan Alimoğlu Başkanlığında yapıldı.


 

20150428AW397590_01Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Orhan Alimoğlu, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, TSO Başkanı Tuncay Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BAKKA temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Vali Orhan Alimoğlu “Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımızın Nisan ayı mutat toplantısını gerçekleştirmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Gündemimizde yer alan konuları değerlendireceğiz. Kalkınma Ajansımızın işi bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda kalkınması ve gelişmesi için yapılması gereken ve yapılmakta olan işleri gözden geçireceğiz. Talepleri ve teklifleri değerlendireceğimiz toplantımızda inşallah isabetli kararlar alarak ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına katkıda bulunuruz.Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Toplantı daha sonra, Yönetim Kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.