GENÇLİK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ DÜN KARABÜK’E GELEREK BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU



BİR GÜN BOYUNCA ONLARCA YERE İNCELEMELERE GİDEN BAKAN KILIÇ NEDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİNE HİÇ UĞRAMADI..?


 

bakan-universite


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç dün öğle saatlerinde Karabük’e gelerek Bakanlığı ile ilgili ilimizdeki tüm yatırımları inceledi.

Sırasıyla, 250 seyirci kapasiteli Eskipazar Spor Salonunu, Eskipazar Gençlik Merkezini, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Modernizasyon çalışmalarını, Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatını, 2 Bin 500 izleyici kapasiteli yapılacak olan kapalı spor salonu ve gençlik merkezi arsası ile ilgili incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, ayrıca Karabük Valiliği ve Safranbolu Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan, Esnaf Gezilerinde bulundu ve Bahattin Gazi KYK Yurdunda Üniversite Öğrencileri ile yemek yedi.

Tüm bu incelemeler ve ziyaretler programında Karabük Üniversitesi hiç yer almadı. Hatta Üniversitenin girişinde bulunan Kapalı Yüzme Havuzunu dahi inceleyen Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç, o sırada Bakanlığının sorumluluğunda olan Muay Tuahi Süper Lig 3. Ayak Turnuvaları yapılan Karabük Üniversitesine girmedi.

Türkiye’de bir ilk yapılan Ay yıldızlı 25 Bin kişilik üniversite içindeki stadyumu dahi incelemeye gitmeyen Bakan Suat Kılıç’ın programındaki tüm gezilerinde yer almayan Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, bir tek Valilik önündeki karşılama programında yer aldı.

Bakan Suat Kılıç’ın Karabük Üniversitesine gitmemesi ve Rektörün bir tek karşılamada bulunmasının yorumları şimdiden kamuoyunda tartışılmaya başlandı.