Mahalle toplantılarına ara vermeden devam eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi


 

20130620AW000762_02Yoğun çalışma temposunun yanında mahalleleri de gezerek sorunları yerinde incelemek vatandaşlarla buluşup dertleşmek amacı ile mahalle toplantıları düzenleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Başlarbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Hamdi Saykal’dan bilgi alan Başkan Aksoy, muhtar Soykal’ın ardından mahalle sakinlerini de dinleyerek gerekli notları aldı. Başkan Aksoy, daha sonra vatandaşların gerçekleştirilmesini istedikleri taleplerin yerine getirilmesi noktasında derhal çalışmalara başlayacaklarını dile getirirken, belediyenin hizmet konusunda hiçbir eksiğinin olmadığını ve Safranbolu için en güzelini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Aksoy, konuşmasının sonunda, belediye çalışmalarından örnekler verirken, 2009 yılındaki Safranbolu ile yılındaki Safranbolu’nun arasında çok büyük değişiklikler olduğunu bu olumlu değişiklikleri halktan aldıkları güç ve dualarla başardıklarını söyledi.

Toplantının sonunda mahalle sakinleri Başkan Aksoy’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi