YÖREMİZİN SES SANATÇISI HASAN ALP, SON ÇEKTİĞİ KLİP İLE ÜLKE GÜNDEMİNE GELMEYİ BAŞARDI


 

hasan-alp-klip

Yöremizin yetiştirdiği ses sanatçılarından Hasan Alp, son günlerde yayınlanan “Bağışla Annem” klipi ile ilgileri çekmeyi başardı.

Karabük ve Safranbolu’da uzun yıllardır ses sanatçılığı yapan ve son günlerde kendisinden ülke genelinde sıkça bahsettirerek, gururumuz olan Hasan Alp çektiği klipin hikayesini şöyle anlattı;

“Erol Büyükburç düeti ve klipi çalışmasından sonra, sözü ve müziği kendime ait “Bağışla Anne” şarkısını önce İstanbul’da İbrahim Tatlıses orkestrasıyla çalışarak kayıt ettim ve okudum. Sonrasında senaryosunu kendim yazdığım klipi Karabük Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü öğretim üyeleri olan Süleyman Civliz ve Bedirhan Karakurluk Hocalarımın yönetmenliğinde çektik. Ankara’dan Ajans oyuncularıyla profesyonel bir çalışma olan bu klipte onlarca kişinin emeği var, hepsine birer birer teşekkür ediyorum.”

hasan-alp-1Alp “Annelerimizin değerini onları kaybetmeden evvel bilmemizi, aksi takdirde yaşanacak pişmanlığı anlatan bu duygusal şarkıyı elimden geldiği kadar geniş kitlelerle paylaşmak istiyorum. Bir kişi bile bu klipi izleyip, annesini arar ya da bir kere daha candan sarılırsa, ben amacıma ulaşmış olurum.” Diye konuştu.

Hasan Alp, klipinin TRT Müzik’te de yayınlandığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı;

hasan-alp-trt“AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali Şahin Karabük’e geldiğinde projeden bahsettim, kendisi yakinen ilgilendi ve TRT ilgili birimlerine klipi ulaştırmamı söyledi. Desteklerinden dolayı kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım. Nitekim klip TRT tarafından yayınlanabilir bulundu ve TRT Müzik kanalında yayınlandı ve yayınlanmaya da devam edecek. Gerek Karabük ve ilçeleri, gerekse Ülke genelinden birçok tebrik telefon ve mesajları aldım. Bu güzel temenniler için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Hasan Alp’in çalışmalarını www.hasanalp.com adresinden takip edebilirsiniz.

 





 

Editör: Haber Merkezi