Ağustos Ayı Muhtarlar Toplantısı Başkan Vergili Eşliğinde Yapıldı


 

19082015_muhtarlar_1Her ay düzenli olarak yapılan Mahalle Muhtarları toplantısının Ağustos Ayı toplantısı Şehitler Parkında yapıldı.

Toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever katıldı.

Diğer toplantılarda olduğu gibi sohbet havasında geçen toplantıda açılış konuşmasını Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı yaptı. Harmanbaşı; “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza ve sizlere katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

İnşaallah birlikteliğimiz, beraberliğimiz devam edecek. Yaz sezonundayız ve Sayın Belediye Başkanımız her zaman olduğu gibi yine aramızda. Hepinizin sıkıntıları var, dertleri var bunları biliyoruz ama belli bir program dahilinde bunlar da çözülecek. Buna da inancımız tamdır. Mahalleliler bizlere baskı yapıyor tabi bizde Sayın Belediye Başkanımıza baskı yapıyoruz. Bunu elli bir yörüngede devam ettireceğiz.

Türkiye’nin gidişatı hiç iyi değil. Her akşam ülkemizde şehit haberleri duymaktan artık milletimize gına geldi. Ben bu vesileyle uzun zaman zarfı içerisinde şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşaallah en kısa zamanda bu ülkeninde gidişatı düzelir. Birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar muhafaza etmemiz gerekiyor.” dedi.

Başkan Vergili, düzenledikleri toplantılara muhtarların katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi