MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN AKBAŞ'IN 3 NİSAN KUTLAMA MESAJI


akbas-3-nisan

Bugün, ulusal bağımsızlığımızın iktisadi bağımsızlıkla taçlandırılmasının önemli bir ayağını oluşturan, yerli ağır sanayimizin ilki ve en büyüklerinden birisi olan Karabük Demir Çelik Fabrikalarının temelinin atıldığı gündür.

Bugün bir kentin kuruluşu binlerce ailenin aş, iş bulduğu,13 hanelik bir köyden modern bir kent sürecine gelindiği yine milli kaynakların milli eserlere dönüştürülen üretiminden, üniversite kenti olmanın yolunda gururun yaşanacağı gündür.

3 Nisan, Cumhuriyet şehri Karabük’ün doğuşu ve Kuruluş Günü’dür.

Karabük deyince bugün sanayisi, üniversitesi, sporu ve turizmi ile Türkiye’de önde gelen illerden birisidir. Bugüne kadar emeği geçenlere müteşekkiriz. Ancak bundan sonra sıra bizdedir. Bundan sonra yapılacak işlere hep beraber bakmamız ve güzel işleri çoğaltmaya devam etmemiz gerekir.

Sanayinin yanı sıra eğitimimiz gibi, tarımımız gibi, hayvancılığımız gibi ve diğer alanlarda fikir üretmeye ve başarılarımızı artırmaya devam etmemiz gerekiyor. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.

Karabük’ün kuruluşunun 78. yılını en içten duygularla kutlar, kentimizin var olmasında emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.

78 Yıldır bu gururu yaşayan Karabük’ün 3 Nisan’ı kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi