ayar-05.03-1



 


AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖMER AYAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


 

AYAR, SİVİL TOPLUM VE BASIN KURULUŞLARINI ZİYARET EDİYOR


 

ÖMER AYAR “SIFATLAR GELİP, GEÇİCİDİR, ÖNEMLİ OLAN KARABÜK’E HİZMETTİR. İŞTE BU NOKTADA BİZİM ÇİZGİMİZ DE, DURUŞUMUZ DA BELLİDİR.”


 



 

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren partinin birçok kademesinde görev yapan ve yedi buçuk yıllık il başkanlığının ardından görevi Timurçin Saylar’a teslim eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Ayar seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Sivil toplum kuruluşlarını ve basın kuruluşlarını ziyaret eden Ömer Ayar, Kanal 78 TV genel Müdürü Şükrü Gökkaya ile de bir program yaptı.

Siyasi çizgisinden hiç bir zaman taviz vermediğini ve bu günde siyasete başladığı noktada olduğunu ifade eden Ayar; “Sıfatlar Gelip Geçicidir, Önemli Olan Karabük’e Hizmettir” dedi

İşte AK parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Ayar’ın açıklamaları;

“Araziye İndik”

“Çalışmalarımız güzel gidiyor. Genel Merkezimin kararı neticesinde temayül yoklamasına girmedik ve bu nedenle pek aktif çalışma imkanı yakalayamadık. Çünkü temayüle giren arkadaşlarımızın pozisyonlarına rahatsızlık vermek istemedik, malumunuz temayül bitti ve bizde halkımızla kucaklaşmak adına daha aktif şekilde araziye inmiş bulunmaktayız, artık çalışmalarımıza hız verdik”

“Sıfatlar Gelip Geçicidir, Önemli Olan Karabük’e Hizmettir”

“2001 yılında kurulan partimizin Kurucular Kurulu Üyesiyim, 2014 yılına kadar bir fiil aralıksız görevime devam ettim, bu kadar zaman içerisinde bir yıl yönetim kurulu üyeliği, beş buçuk yıl Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan yardımcılığı ve yedi buçuk yıl da il başkanlığı görevlerini yürüttüm. Bu kadar uzun süre kendisini siyasete adamış birisi olarak buralarda oluşan tecrübelerimizi, bilgi ve birikimlerimizi, Karabük’e yapılacak hizmetler noktasında konulara en vakıf ve tecrübeli isimlerden biri olma avantajımızı Karabük’e yapılacak hizmetler noktasında kullanma adına böyle bir yola çıktık.

Sıfatlar gelip geçicidir, bu gün bir sıfat taşır yarın o sıfatı bırakmak zorunda kalabilirsiniz, onun için burada alınacak sıfattan daha ziyade önemli olan şey Karabük’ümüze, doğup büyüdüğümüz, çocukluğumuzun, gençliğimizin, olgun yaş dönemimizin geçtiği Karabük’te daha neler yapılabilir, ne tür hizmetler getirebilir, tecrübelerimiz bu kente hizmet olarak nasıl dönebilir yaklaşımımızdır. Ben Karabük’te neyin ihtiyaç olduğunu, nerelere nelerin yapılabileceğini en ücra köşesine kadar gidip yerinde görmüş bir siyasetçiyim, böyle olunca, çevremizin de etkisiyle, çevremizin de tavsiyesiyle bu kadar oluşmuş birikimi ve tecrübeyi bir kenara atmamak lazım yaklaşımıyla yola çıktık, amacımızın sadece ve sadece Karabük’e hizmet olduğunu tüm hemşehrilerimizin bilmesini isterim”

“Çizgimiz de Belli, Duruşumuzda”

“Siyasete bir noktada ve bir çizgide başladık ve aynı çizgide devam ediyoruz. Aynı çizgimiz devam edecek, bizim çizgimiz bellidir, bulunduğumuz nokta bellidir, duruşumuz bellidir, bu duruşumuzdan zerre kadar taviz vermeden, düzgün, temiz, dürüst bir şekilde, samimi ve dik bir siyasetle Türkiye ve Karabük adına yapılacak işlerde bir zerre miktarı katkımız olabilir adına aday adayı olarak yola çıktık. Biz seferden mesuluz, zafer Allah’ın takdiridir. çıkacak sonuca gönülden razıyız, Karabük’e faydalı olmak, memleketimize bir şeyler vermek adına bu yola çıktık”

Biz teşkilat yöneticiliği yaptık, ana görevimiz ve konumuz teşkilatlardı, ancak Karabük’e gelecek hizmetler noktasında da aktif rol aldık. Karabük iktidarımız döneminde hizmetleri en hızlı alan illerden biri, Zonguldak’a, Bartın’a Kastamonu’ya bakın, onların yollarına bakın, Karabük’ün yollarına bakın, ya da diğer hizmetlere bakın, göreceksiniz ki Karabük birçok hizmeti onlardan daha önce almış durumda.

Bu gün gururla ifade ediyorum, Karabük’ten Ankara’ya yola çıkan bir Karabüklü ‘Bu yolları yapanlardan Allah razı olsun’ diyorsa o duadan bir pay da biz alıyoruz, işte bizim siyaset yapma anlayışımız ve gayemizde tam da bu noktada ortaya çıkıyor. Gayemiz insanların güzel hizmetlerle karşılaşması, Karabük’ün güzel hizmetlere kavuşması ve Karabük halkının duasını alabilmek.”

“Karabük Üniversitesine Herkes Sahip Çıktı”

“Yollar konusunda çok ilerideyiz. Yalnızca Karabük sınırları içerisine bakmamak lazım, Söğütlü Çeşme-Gerede arasındaki yol da bizim teşkilatçılığımız döneminde yaptığımız girişimlerle yatırım programına alınmıştır. Çalışmalarımızı yalnızca yolla sınırlandırmıyoruz, bu gün Karabük’te yıldız olarak gösterilen üniversitenin kurulmasında, bu noktaya gelmesinde siyaseten verilen mücadelenin müthiş bir payı vardır. Bir birlik halinde hareket etmezseniz bir yatırımı diğer illerden daha önce alma şansınız olmaz, üniversite noktasında yaptığımız girişimler sonucunda hükümetimizin ekstra ödenekleri olmuştur, Karabük halkı, işadamları üniversiteye sahip çıkmıştır, kendilerine teşekkür ediyoruz, Karabük Üniversitesini herkes sahiplendi”

“Ankara’daki Diyaloglarımız Karabük’e Kazanım Olarak Geri Dönecek”

Karabük’ün çok ciddi bir su problemi vardı, DSİ ile yaptığımız çalışmalar neticesinde halkımıza en kaliteli suyu sunduk ve 50 yıllık su problemini çözdük. Tabi bunun yanında birçok hizmetimiz var, stadyumun geldiği durum malum, yeni bir kapalı spor salonu yapılıyor, bunların yanında Karabük’e bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapıldı, bu hastane bir çok alanda çevre illerdeki hastanelerin önünde, bu hastane ile Tıp Fakültesi faaliyetlerine başladı, en azından Tıp Fakültesi Karabük’e alındı, Karabük ölçeğinde bir vilayete Tıp Fakültesini alabilmek çok kolay şeyler değil, o günlerde TBMM’de Karabük’ü temsil eden arkadaşlarımızla birlikte verdiğimiz mücadeleler aklıma gelince ‘hakikaten iyi becermişiz’ diyorum.

Bu hizmetlere daha bir çok madde ekleyebiliriz, 100. Yıl Kültür Merkezi, dolmuş ve genişletilen bir OSB, eğitimde gelinen nokta, bu ve bunun gibi genel yasama görevlerinin dışında Karabük adına yapılması gereken çok daha yatırımlar, takip edilmesi gereken çok daha işler var, işte bu işlerin takipçisi olmak, Türkiye’nin ihtiyacı olan yönetim sistemlerinin önünü açmak adına yola çıktık. Bu konuda öncelikli karar Karabük halkının sonra da Genel Merkezimizin, onların takdirine de saygı duyacağız. Ankara üst düzey yönetimi ve Genel Merkezimizle yedi buçuk yıllık mücadelemizde, koşuşturmalarımızla da yakın diyaloglarımız oluştu, ciddi iletişimler kuruldu, bu görev bizlere nasip olursa bunlar Karabük’e bir kazanım olarak geri dönecektir”

 



 

Editör: Haber Merkezi