Almanya’da gurbetçiler tarafından kurulan Avrupa Karabükspor Derneği yöneticileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti.


 

20140612AW116645_02AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Abdullah İnam, Şahin’e derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İnam, kurdukları dernekle Almanya’da düzenleyecekleri sosyal faaliyetlerle hedeflerinin gençleri buluşturmak ve Karabükspor’u Avrupa'da tanıtmak olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ise Karabüklü gurbetçilerin yoğun olduğu Almanya’da böyle bir derneğin kurulmasından son derece mutlu olduğunu ifade ederek, “Karabükspor son yıllarda büyük başarılar gösteriyor. Bu sene Avrupa kupalarına katılmak için yoğun çaba sarf etti. İki güzide kulübümüze UEFA tarafından verilen men cezası sonrası Karabükspor Avrupa kupalarına gitme hakkını elde etti. Hiçbir Türk takımının ceza almasını arzu etmeyiz. Eğer Karabükspor'a Avrupa kupalarına katılma hakkı verilirse, sizlerin takımınızı orada yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Bizler de sizlere elimizden geldiği kadar her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi