Almanya’nın Herne kentinde kurulu bulunan Avrupa Karabükspor derneği ve Zonguldakspor bickern tarafından iftar yemeği düzenlendi.


 
20160627AW787621_02Avrupa Karabükspor Derneği ve Zonguldakspor bickern tarafından Herne kentinde açık havada verilen iftar yemeğine, ATBG Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Ören, Avrupa Devrekliler Derneği Başkanı Bülent Kapucubas, Zonguldaklılar Derneği yöneticileri, Cihanbey ve Şirinköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Kurt, Almanya Zonguldakspor Başkanı Hüseyin Şengün, Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam, Başkan Yardımcıları Ayhan Tetik ve Bilal İnam ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdull İnam, dernek bu yıl ikinci defa düzenledikleri iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Bu tür etkinlikler sayesinde bir araya gelindiğini belirten İnam, "Karabükspor derneği olarak burada bulunan diğer dernek başkan ve yöneticilerini bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi sağlamak üzere böyle bir organizasyon düzenledik.

Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Allah birlik, beraberliğimizi bozmasın. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan onbir ayin sultanı mübarek ramazan ayını tebrik eder birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini diliyorum" dedi.

İftar programı ilahi ve dua okunmasının ardından iftar yemeği sona erdi.

Editör: Haber Merkezi