20150628AW463318_02Almanya’nın Gelsenkircher kentinde kurulu bulunan Avrupa Karabükspor derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.



 

Avrupa Karabükspor Derneği tarafından Herne kentinde açık havada verilen iftar yemeğine UETD Genel Başkan Yarımcısı Dursun Döngel, Avrupa Devrekliler Derneği Başkanı Bülent Kapucubas, Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Cihanbey ve Şirinköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Kurt, Almanya Zonguldakspor Başkanı Hüseyin Şengün, Avrupa Kayserliler Derneği başkanı Ferhat Akbulutlar, Avrupa Nevşehirliler Platformu Başkanı Mümin Uluc, Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam, Başkan Yardımcıları Bünyamin Tetik ve Bilal İnam, Sanatçı Aydın Çimen ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdull İnam, dernek bu yıl ilk defa düzenledikleri iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Bu tür etkinlikler sayesinde bir araya gelindiğini belirten İnam, "Karabükspor derneği olarak burada bulunan diğer dernek başkan ve yöneticilerini bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi sağlamak üzere böyle bir organizasyon düzenledik.

Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Allah birlik, beraberliğimizi bozmasın. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan onbir ayin sultanı mübarek ramazan ayını tebrik eder birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini diliyorum“ dedi.

İftar programı ilahi ve dua okunmasının ardından iftar yemeği sona erdi.