DOĞANIN İÇİNDE, ŞEHRİN KIYISINDA VİLLA SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ..?


 

SAFRANBOLU MERKEZE 3 KM UZAKLIKTA, KİRKİLLE’DE ORMANIN İÇİNDE DOĞA VİLLALARI YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR


 

10726834_730806803659989_1008145262_n

         Adventure Reklam        


Onkardeşler İnşaat Şirketi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Doğa Villaları yeni sahiplerini bekliyor.


Safranbolu merkeze 3 km uzaklıkta, Kirkille’de ormanın içinde yapımına başlanan Doğa Villaları hakkında bilgi veren Onkardeşler İnşaat Şirket yetkilileri, talep karşısında projeyi büyüttüklerini ve yapacakları villa sayısını arttırdıklarını belirttiler.

700 metre kare bağımsız bahçe içinde, 132 metre kare dubleks olarak yapılan Lüks villalar, kentin yorucu, boğucu ve sıkıcı havasından kurtulmak için merkeze yalnızca 3 km uzaklıkta yapılıyor.

Doğa Villaları hakkında bilgi veren Onkardeşler Şirketi “İnsanlar artık, kalabalıklaşan, yoğun ve boğucu kent havasından bir nebzede uzaklaşma içindeler. Hem her sabah, işlerine, çocukları okullarına rahat gidebilecek yakın bir mesafede olması gerektiğini düşündüğümüz Doğa Villalarının, hem de orman içinde olmasını hedefledik. Akşam yorun bir şeklide işinden gelen insanlar, doğa ile baş başa bir evin içinde kaliteli yaşam sürmek istiyorlar. Toprakla, bahçeyle meşguliyeti özlüyorlar. İşte tüm bu talep ve istekleri göz önünde bulundurarak, doğa villalarını inşa etmeye karar verdik.” Şeklinde bilgi verdiler.

İlk etapta 20 Villa’nın yapılacağını belirten şirket yetkilileri şu bilgileri verdiler;

“Yapımına başladığımız villaların her biri tamamen ahşaptan imal edilmekte. Bir ailenin tüm ihtiyacını lüks içinde karşılayacak olan villalarımız, çevre düzenlemesi yapılmış, duvarları çekilmiş 700 metre kare bahçe içinde yer alıyor. Villalarımızın her biri, diğerinden yeteri kadar uzaklıkta ve birbirinden bağımsız bir şekilde projelendirildi. Tüm malzemeler birinci sınıf olarak seçildi. Örnek villamızı bitirdik ve talep edenlerin görüşüne açtık.”

Kısa sürede gelen taleplerin fazlalığından ilk etapta yapımına başlanan villaların en kısa sürede bitirilerek, satışa sunulacağını ve aynı zaman da da talebe göre ikinci etap villaların başlayacağını belirten yetkililer, talep eden herkese örnek villanın ortak belirlenen program dahilinde gezdirildiğini de açıkladılar.

Doğa Villaları için, irtibat bilgileri şöyle;

Onkardeşler İnşaat, Turizm Ltd. Şti.

Ana İş Merkezi Kat:4 No:71 Kıranköy / Safranbolu

Telefonlar: (370) 725 34 80 – 0532 509 24 04 – 0533 262 75 12   

 

      FOTO GALERİ    




Editör: Haber Merkezi