KARABÜK NET HABER, YENİ BİR UYGULAMA DAHA BAŞLATIYOR


 

SERBEST KÜRSÜ ADINDA BAŞLATTIĞIMIZ FORUM KÖŞESİNDE GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ HERKESLE PAYLAŞABİLECEKSİNİZ


 

 

serbest-kursu-forum


 

Karabük Net Haber olarak, yeniliklerimize, yenilikler ekliyoruz. İçinde yaşadığımız İnteraktif çağda, iletişim internete hızla kaymakta. İnsanlar artık, evlerinde ve işyerlerindeki bilgisayarlardan, her yerden cep telefonları ve I Padlerden internete bağlanarak, en hızlı ve yaygın iletişim imkanına sahipler.

Tüm bu gelişmeler çerçevesinde Karabük Net Haber olarak bizler de, sosyal medya çılgınlığının yaşandığı şu günlerde, vatandaşın sesini daha fazla nasıl duyururuz noktasından hareket ederek, “Serbest Kürsü” adında bir forum köşesi başlattık.

Forum köşemize, facebook ve tweteer hesabından da giriş yapabildiğiniz gibi bağımsız olarak da giriş yapabiliyorsunuz. Şimdilik her hafta, ilerleyen zamanlarda günlük olarak belirlenen konu başlıklarının altına kendi düşünce ve görüşlerinizi yazarak yayınlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Çok kısa bir süre sonra, sizler tarafından tartışılacak olan konu başlıklarını, yine siz sevgili Karabük Net Haber ziyaretçileri belirleyecekler.

Karabük Net Haber Editöryası olarak siz sayın ziyaretçilerimizden dikkat etmenizi isteyeceğimiz şu hususlar olacak.

Yazacağınız yazıda kişi, kurum ve kuruluşlara hakaret, küfür, kişilik haklarına saldırı ve buna benzer hukuka aykırı yazılar olmaması gerekmektedir. Yazılarınız düzgün ve doğru Türkçe kullanımına özen gösterilerek yazılmalıdır. Yazılarınızın anlaşılabilmesi için imla kurallarını lütfen göz önünde bulundurunuz.

Karabük Net Haber olarak amacımız, konuşan ve demokrasinin vaz geçilmez yapı taşlarından biri olan tartışan bir topluluğun oluşmasını sağlamak.

Şimdiden Karabük Net Haber olarak, tüm ziyaretçilerimize teşekkür eder, forum köşemize bekleriz.

Serbest Kürsüye gitmek için TIKLAYINIZ!