02092016_asfalt_5Karabük Belediyesi, cadde, sokak ve yolların bakım, onarım, asfalt ve yama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


 

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Aydınlıkevler Mahallesindeki tüm sokaklara sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Asfalt çalışmalarına titizlikle devam eden Belediye ekipleri,  bunaltıcı sıcağa rağmen hiç ara vermeden Aydınlıkevler Mahallesindeki ara sokaklarda asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken tüm yolları aciliyet sırasına göre programa aldıklarını belirtti. Başkan Vergili; “Karabük Belediyesi olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

Bilindiği gibi daha önce birçok mahallemizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Aydınlıkevler Mahallesinde de ara sokaklara sıcak asfalt atıyoruz. Şehrimizde altyapısı biten ve yeni yerleşim yerlerin bütün yolları program dâhilinde asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.