KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’NİN ÇALIŞMALARINI BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?” BAŞLIKLI 15 GÜN OYLAMAYA AÇIK OLAN ANKETİMİZ SONUÇLANMIŞTIR.

ANKETİMİZE KATILANLAR, KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’Yİ %70 ORANINDA BAŞARILI BULDU

 

anket-sonucu-1

 

ankett

Karabük Net Haber olarak 22.12.2012 tarihinde başlattığımız anketimiz bu gün (05.01.2013) saat 17:00’de sonuçlandı. 15 gün boyunca toplam 1.618 kişi ankete katılarak oy kullandı.

Anket sonucuna göre “Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Çalışmalarını Başarılı Buluyor musunuz?” sorusuna 1.142 kişi “EVET”, 422  kişi “HAYIR” ve 54  kişi de “FİKRİM YOK” şeklinde görüş beyan ettiler.rafet_vergili-anket

Anketin yüzdelik sonuçlarına göre, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergiliyi Başarılı bulan %71’lik kesim bir varken, %26’lık bir kesim ise başarılı bulmuyor. Fikri olmayanlar ise %3’lük bir oranı kapsıyor.

Anketimizde her IP’den bir kereye mahsus oy kullanılmıştır. Bu da bir Bilgisayardan, aynı IP’den bir kere oy kullanıldı anlamına gelmektedir.

Karabük Net Haber olarak anketimizin güvenirliği konusunda, oluşabilecek soru işaretlerini ortadan kaldırmak amacıyla log kayıtlarının bir kısmının fotoğrafını yayınlama kararı aldık. Log kayıtlarında hangi IP’den, hangi tarihte ve hangi saatte oy kullanıldığı yer almaktadır. Anket ile ilgili olan siyasi ve resmi kurumlar istediği takdirde, IP numaralarının tamamının yer aldığı kayıtlarımızda kendilerine verilecektir.

YENİ BİR ANKETİMİZ DAHA BAŞLIYOR

07.01.2013 Pazartesi günü Saat 17:00’de yeni bir anketimiz daha başlıyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin çalışmalarının başarı oranını değerlendiren anketimizden sonra, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un başarı oranını kamuoyuna soracağımız diğer bir anketimiz başlayacak.

“Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u Başarılı Buluyor musunuz?” başlıklı anketimiz 07.02.2013 Pazartesi saat 17:00’de başlayacak ve 21.01.2013 Pazartesi Saat 17:00’de sonuçlanacak.

*Anket güvenirliğimizi göstermek adına tutulan kayıtları arşivimizde tutarak muhataplarına anında iletme garantisini vermekteyiz.

Örnek Veri Kaydı Görünümü;

log

 
Editör: Haber Merkezi