ANKARALI NAMIK ÇANKIRI’DA KAZA YAPTI, KARABÜK’TE TEDAVİ ALTINA ALINDI


ankarali_namik

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, Çankırı'da trafik kazası geçirdi.

Eşi ile birlikte trafik kazasında yaralanan Ankaralı Namık, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çubuk'tan Şabanözü'ne gitmekte olan Namık Uğurlu (Ankaralı Namık) yönetimindeki 06 FB 4007 plakalı otomobil, Bulgurcu köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yol kenarında bulunan kaya parçasına çarparak durabilen araçta bulunan Ankaralı Namık ve eşi Nebahat Uğurlu yaralandı. İlk tedavisinin ardından omurgasında kırık tespit edilen Ankaralı Namık, daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili açıklamada bulunan sanatçı Ankaralı Namık, “Eşimle birlikte memlekete babamın yanına geçiyorduk. Güneş birden yüzüme gelince aracı kuma kaptırınca kayaya çarptık” dedi.

Şehit çocukları yararına yeni bir albüm yaptığını ve klipini tamamlayarak, babasına izletmek için Çankırı’ya gittiğini de kaydeden Ankaralı Namık, doktorunun iki güne kadar ayağa kalkacağını ve omurgasında kırık olduğundan vida ile tutturulacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi