Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda başladı. 

Açılış seremonisinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Analig İl Koordinatörü Onur Çelebi, teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 22 il,24 kulüp, 400 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “Analig Voleybol Yarı Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,

"Sporun tabana yayılması ,başarılı sporcular yetiştirmek ve milli takımımızı en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.Son 6 ayda ilimizde farklı branşlarda düzenlenen bu müsabakalar çocuklarımızın hem gelişimine katkı sunuyor hem de tüm dünyada ülkemizin bayrağını birinci sıralarda dalgalandırmak için millî takımımıza başarılı sporcular yetiştirmemize olanak sağlıyor. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler son altı ayda Federasyon faaliyetleri , okul sporları ve Analig müsabakaları olmak üzere yaklaşık otuza yakın müsabakaya ve 10.000 üzerinde sporcuya ev sahipliği yaptık. İlimize gelen sporcu ve antrenörlerimizin, müsabakalardan kalan vakitlerinde ilimizin tarihini ve turistlik yerlerini gezerek ilimizi daha yakın tanımalarını istiyoruz. 

Müsabakalarda dostluk ve kardeşlik duygusunun yüksek, rekabetin üst seviyelerde olduğu güzel müsabakalar izlediğimizi düşünüyorum. Şimdiden tüm sporcu,antranör ve hakemlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi