dursun-aday-ilan-etti


 

MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DURSUN ALTIPARMAK “YUVAMA DÖNDÜM VE BU PARTİ BENİ ÇAYCI’DA YAPAR, MİLLETVEKİLİ DE”


 


7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi Karabük eski Belediye Başkanı Dursun Altıparmak MHP’den aday adayı oldu.

Altıparmak, Parti binasında yaptığı basın toplantısında yuvama döndüm diyerek, “ 2-0 tek kale oynamak neymiş iktidara göstermek, sizinle birlikte ders vermek için buradayım” dedi.

Uzun süredir aday olup olmayacağı konuşulan Dursun Altıparmak kamuoyunun merakla beklediği açıklamayı yaptı.

MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, “Genel Merkezimiz 17 Kasım tarihinde seçim sürecini başlattı. Bu süreçte il ve ilçe kongrelerimizi yaptık, ilçelerde yönetimlerimizi oluşturduk. Daha sonra seçim takvimine göre çalışmalarımıza başladık. Genel Merkezimiz tarafından bize bildirilen seçim takvimi dışına çıkmadık. Takvim gereği 12 Mart 2015 tarihinde başlayan aday adaylığı başvurularımız sürüyor” dedi.

“YUVAMA DÖNDÜM”
MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Dursun Altıparmak 1970 yıllarda MHP’de başlayan siyasi hayatının 1980 ihtilalinin ardından değişik partilerde devam ettiğini ve yuvasına döndüğünü söyleyerek, “Diğer partilerde arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalıştık, ama gönlümden hiç çıkmadı, kalbimden hiç çıkmadı. Ben bu toprakla yoğruldum. Yuvama döndüm. Bu Parti beni ister çaycı yapar, ister Milletvekili yapar, benim için hiç önemli değildir. Benim amacım, üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Benim amacım Karabük’te 2-0 tek kale maç oynamak isteyen iktidara ders vermektir. Sizinle birlikte yapacağız, size güveniyorum” dedi.

Amacının 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde bir milletvekili değil, MHP’yi birinci parti yapmak olduğunu da kaydeden Altıparmak, konuşmasına şöyle devam etti;

“Sizlere güvenerek bu sözü veriyorum. Ben Eflani’nin en uç köyünden Ovacık’ın en uç noktasına kadar, Yenice’nin mahallesinden, Keltepe’nin köylerine kadar bu toprakları bilen biriyim. İşim gereği İstanbul’dayım ama,15 günde bir, ayda bir gelir gezerim. Ben geldim, gittim deyip kimseye de reklam yapmam. Teşkilatım ne derse onunla varım. Karabük’ün Safranbolu’nun emrindeyim. Tüm halkımı kucaklayacağım. Acıtan değil, acıları saran olacağım. Mazlumun yanında olacağız, Karabük’ün gözü kulağı olacağız. Haksızın karşısında, mazlumun yanında olacağız. Tek kale maç nasıl yapılırmış hep birlikte göstereceğiz”

 

dursun-2

 

dursun-3

 

dursun-1