AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. Altınöz, mesajında yeni milâdî yılın, bütün insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

2021 yılını, millete hizmet yolunda dolu dolu programlarla, çalışmalarla, ziyaretlerle geçirdiklerini hatırlatan Altınöz, “Hedefimiz ve yolumuz belli. Yeni yılda da 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bugün ve yarın birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece, yolumuzdan hiçbir sapma olmadan büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etme yolunda hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Altınöz, yayınladığı yeni yıl mesajında sözlerini şöyle sürdürdü:

“Nedeni ve kaynağı ne olursa olsun yaşadığımız her olay, bizi birbirimize daha da kenetledi. Her zaman olduğu gibi mazlumun ve mağdurun yanındaki duruşumuzdan, ekonomik ve toplumsal istikrar hedefimizden hiç sapmadık. Siyasi, ekonomik ve sosyal politikalarımızda, yatırımlarımızda ve özellikle salgınla mücadelemizde ortaya koyduğumuz dik ve kararlı duruşumuzla, her zorluğun üstesinden gelebilen Türkiye'yi tüm dünyaya gösterdik. 

Gördük ki; başımıza salgın, deprem, terör, hangi musibet gelirse gelsin, hangi hain girişimle kuşatılmış olursak olalım, milletimiz ve devletimiz ele ele oldukça sırtımız yere gelmez. Ekonomik saldırılar içinde bulunduğumuz krizden halkımızın özverili oluşu ve farkındalığı ile her zorlukta olduğu gibi bu zorluktan da ayağa kalkmasını bildik.

Bu duygularla, 2022 yılının birlik ve beraberliğimizin hâkim olduğu, her bir insanımızın geleceğe daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileklerimle, hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, güzel Karabük’ümüz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” 

Editör: Haber Merkezi