AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti’nin 20’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'de "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğunu söyleyen Altınöz, millete hizmet yolunda ilk günkü aşkla çalıştıklarını ifade etti.

Altınöz, 20 yıldır heyecanından hiçbir şey kaybetmeden, ‘aşk ile çalışan yorulmaz’ inancıyla millete hizmet için koşturduklarını söyledi.

ALTINÖZ’DEN TEŞEKKÜR

Altınöz, AK Partinin 20’nci yıl dönümünde İl Teşkilatının kuruluşundan bugüne görev yapan yöneticilerine ve partisini bugüne kadar yalnız bırakmayan, destekleyen AK Parti sevdalılarına teşekkür etti. Altınöz, teşekkür ifadelerinde, “Partimizin kıymetli Kurucuları, Kurucu İl Başkanım ve Kuruluşundan bugüne kadar görev yapan değerli İl Başkanlarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, partimizin kuruluşundan bugüne kadar Milletvekilliği görevlerinde bulunan Milletvekillerimize, kıymetli Teşkilat mensuplarımız ve destekleriyle partimizi bu günlere taşıyan AK Parti sevdalılarına teşekkür ediyorum." dedi.

"Bizler Dua İle Çıktık Yola"

"19 yıl önce ne söylüyorsak bugün de aynısını söylüyoruz. AK Parti milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur." diyen Altınöz, "AK Parti sadece milletimize yaslanan bir partidir. AK Parti'nin mayasını milletimiz yoğurmuştur. AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümek." dedi.

Altınöz sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne kadar neler yaşadığını asla unutmamalıyız. Özellikle 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından AK Parti'yi, hükümet eden ama iktidar olamamış bir parti haline dönüştürmek için oynanan oyunları hep aklımızda tutmalıyız.

“Milletimizle Birlikte Çıktığımız Bu Kutlu Yolculuğu Hedeflerine Ulaştırana Kadar Durmayacağız”

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 19 yıldır iktidarda olan AK Parti Hükümetimiz sayesinde Türkiye, dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi haline geldi. Halkın verdiği güçle her engele ve darbeye karşı Türkiye ekonomisi AK Partiyle adeta şaha kalktı. 17-25 Aralık'ta hükümetimize saldıran alçaklara, 15 Temmuz'da bağımsızlığımıza hamle yapan FETÖ'cü teröristlere milletimizin desteğiyle birlikte bu hükûmet boyun eğmedi.

"AK Parti, Eserlerle Konuşan Bir Parti"

AK Parti'nin bugüne kadar hep rakamlarla, hizmetlerle, birbiri ardına açtığı eserlerle konuşan bir parti olduğunu söyleyen Altınöz, Türkiye için sadece hayal kurmakla kalmadıklarını, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdüklerini dile getirdi.

“AK Parti, Bugün De İnşallah Yarın Da Hep Dimdik Ayakta Olacaktır”

Altınöz, Türkiye'ye demokraside ve ekonomide Cumhuriyet tarihindeki en büyük atılımı AK Parti'nin yaptırdığını yineledi. Ziya Paşa'nın "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" sözüne atıfta bulunan Altınöz, "Biz eserlerimizle zaten ortadayız. 20 yıldır, biz bunu ispat ettik." dedi. 

Altınöz, Türkiye'nin içinden geçtiği kritik dönemden başarıyla çıkmasını sağlayacak olanın da yine AK Parti olduğuna işaret etti.

"Kapılarımız Sonuna Kadar Açıktır"

Parti olarak kendilerini kadrolarından politikalarına kadar yeni dönemde uygun şekilde geliştirerek, ülkeye ve millete hizmete devam etmekte kararlı olduklarını vurgulayan Altınöz sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim en büyük gücümüz davamıza olan inancımız ve insan varlığımızdır. Partimize gönül vermiş herhangi bir kademede görev almış olanlardan başlayarak siyasete ve hizmete talip herkese bizim kapılarımız sonuna kadar açıktır ve açık kalacaktır.

“AK Parti İktidarları Döneminde Ülkemizin Her Alanında Yaşanan Gelişim ve Değişimi Karabük’te Yaşamaktadır”

Karabük’e eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda ihtiyaç duyduğu yatırımlar ve hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. İnsanlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar arayan bir anlayış içerisindeyiz. Şehrimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz.”

Atınöz, pandemi süreci sonrasında yaşanan orman yangınları ve sel afetleri sebebiyle ülke olarak zor günler yaşadıklarını vurguladı.

"Her Türlü İmkânı Seferber Ettik"

Türkiye’nin salgın sürecinden güçlenerek çıkacağını ifade eden Altınöz, “İlk günden itibaren koronavirüs salgınına karşı tüm kurumlarımız ve imkânlarımızla milletimizin yanında yer aldık. Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz. Biz güçlü bir milletiz, hep birlikte başaracağız.” diye kaydetti.

Aşının bugün tüm insanlığın koronavirüs salgınına karşı en etkili silahı olduğunu dile getiren Altınöz tüm vatandaşları aşı olmaları konusunda duyarlı olmaya davet etti.

“Ağaçlandırmada Avrupa'da 1. Dünya’da 4. Sıradayız”

Türkiye’nin ağaçlandırmada Avrupa’nın 1. Dünya’nın 4. Ülkesi olduğunu söyleyen Altınöz, “Devlet, millet el ele yeşil vatanımız için cansiperane yoğun ve gayretli çalışmalar neticesinde hamdolsun ki memleketimizde çıkan bütün yangınlar söndürülmüştür. Ağaçlandırma çalışmaları da en kısa sürede başlayacaktır. Milletimize geçmiş olsun. Rabbim tekrarlarından memleketimizi muhafaza buyursun.” diye ekledi.

“Selden Etkilenen Bölgelerde Devlet Milletinin Yanında”

Altınöz, Karadeniz Bölgesinde etkisini gösteren sellerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Selin etkili olduğu bölgelerde tüm kurum ve kuruluşların yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Altınöz, “Kastamonu, Sinop ve Bartın'da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. 

Selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden muhafaza buyursun. Karadeniz'de meydana gelen sel ve su baskınlarına karşı devletimiz tüm imkanlarıyla mücadele etmekte, vatandaşlarımızın ihtiyaçları için bütün imkanlar seferber edilmektedir.” dedi.

“Milletimizin Birlik ve Beraberliğiyle Bu Zor Günleri İnşallah En Kısa Sürede Aşacağız”

Altınöz, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine ilişkin de "Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katılacağı 81 İl eş zamanlı AK Parti'mizin 20’nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerini ve Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantımızı erteleme kararı aldık.” bilgisini verdi.

Bugün partilerinin 20’nci kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatan Altınöz, 20 yaşın en güçlü, en atılgan, en enerji dolu, en gayretli, en hevesli dönem anlamına geldiğine işaret etti.

Altınöz, “Partimizin 20’nci kuruluş yıl dönümü vesilesi ile gecesini gündüzüne katarak inanç ve kararlılıkla hizmette ve başarıda sınır tanımayan partimizin her kademesindeki tüm değerli mensuplarını en kalbi duygularımla kutluyor, her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor, Milletin ve Ümmetin yegâne umudu, AK Partimizin 20’nci kuruluş yıl dönümünün Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kaydetti.
 

Editör: Haber Merkezi