Yardıma muhtaç ailelere, Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan kömür dağıtımı bu yılda devam ediyor.

Karabük Merkez ve diğer ilçelerinde 2021 yılı içerisinde 4035 aileye 4337 ton kömür dağıtılacak.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yasemin Canbaz ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede Karabük’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) yaptığı çalışmalar istişare edildi.

“Devletimiz Aziz Milletimizin Yanındadır”

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Karabük Merkez ve diğer ilçelerinde 2021-2022 yılları için kömür dağıtımı toplam 4337 ton olarak yaklaşık 4035 ailenin istifade edeceğini söyledi.

2021 yılından bugüne kadar Karabük Merkez ve diğer ilçelerinde 1230 ton kömür dağıtıldığını yıl sonuna kadarda dağıtılmaya devam edeceğini, yapılan kömür yardımlarının vatandaşlarının evlerine kadar ulaştırıldığını dile getirdi. Altınöz, “Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir. Devletimiz aziz milletimizin her zaman yanındadır. Karabük Valiliğimiz koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömür yardımlarına devam etmektedir yapılan kömür yardımları vatandaşların evlerine kadar ulaştırılmaktadır.” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Valiliğine, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne ve çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyerek başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi