AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında tüm İslam âleminin bayramını kutlayan Başkan Altınöz, “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.” ifadelerini kullandı.

Bin yıldır yaşadığımız bu topraklarda her zaman olduğu gibi bugün de en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir.” 

Altınöz, Karabük’te yaşanan sel afetinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sundu. Oluşan selin yıktığı yollar, köprüler ve dere yataklarında onarımlar yapıldığını söyleyen Altınöz, Devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla sel afetinin yaşandığı ilk andan itibaren milletinin yanında olduğunu vurguladı.

Altınöz, “Geçtiğimiz haftalarda Karabük’ümüzde başlayan ve etkisini giderek artıran sağanaktan özellikle Yenice ve Eskipazar ilçelerimizde yaşanan sel afetinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla sel afetinin ilk anından itibaren milletinin yanında. Oluşan selin yıktığı yollar, köprüler ve dere yataklarında onarımlar yapılıyor. Vatandaşlarımızın karşılaştığı her sıkıntıda, dayanacakları bir omuz, güvenecekleri bir devletleri mevcut.

Can kaybının olmaması en önemli teselli kaynağımız. Diğer hasarları da ihtiyaçları da çok hızlıca gidereceğiz. Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkânlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Altınöz’den Çağrı

Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlardan emniyet kemerlerini kullanmalarını ve trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini isteyen Altınöz mesajını şu ifadelerle tamamladı: “Yüreklere acı salmamak, bayram sevincimize gölge düşürmemek için hep birlikte lütfen daha dikkatli, daha sorumlu davranalım. Kurban Bayramı’nın kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.”
 

Editör: Haber Merkezi