Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir işadamı tarafından 'Başbuğ Alparslan Türkeş Sahur Programı' düzenledi.


 

20150628AW463295_02MHP Milletvekili aday adayı işadamı Çetin İpek’in her yıl gelenekselleştirdiği sahur programı bu yıl 'Rahmet ve Minnet ile Başbuğ Alparslan Türkeş' sahur programı adıyla gerçekleştirildi.

Safranbolu mavi konakta'ta düzenlenen sahur programında Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, MHP İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili bir araya geldi.
Programda kısa bir konuşma yapan işadamı Çetin İpek, Merhum Lider Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek programa katılan herkese teşekkür etti.

İpek, "Geçen yıl ahde vefa olarak düzenlediğimiz sahur programını bu yıl Rahmet veMinnet ile Başbuğ Alparslan Türkeş Sahur programı olarak düzenledik. Bu yıl ki amacımız Mekan Cennet Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anmak.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şu mübarek Ramazan ayında Doğu Türkistan’da yaşanan olaylar çok acı, çok üzücü. Sırf Türk olduğun için zulüm görmek ne kadar acı. Oruç tutmana, namaz kılmana izin verilmiyor, zorla orucun bozduruluyor.

Bu zulüm karşısında yüreğinde azıcık insanlık onuru taşıyan herkes yaşanan insanlık dramı karşısında üzülür. Allah'ım mazlumları bir gün zafere ulaştıracaktır. Rabbim yardımcıları olsun.” dedi.

Sahur programı çerçevesinde Merhum Lider Alparslan Türkeş ve 1980 zamanlarından günümüze kadar şehit olmuş bütün ülkücülerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi